7

gratis Halo Spil
Gratis Halo Spartan kjole Spil
Halo Spartan kjole
Halo Spartan Master Chief har brug for en ny rustning ...
Gratis Halo Combat Evolved Spil
Halo Combat Evolved
halo fantastisk spil, hvor endnu en gang nødt til at blive en helt og redde planeten ...
Gratis Halo Spartan Assault Spil
Halo Spartan Assault
Master Chief har haft en forfærdelig ulykke, når de flyver ...
Gratis Halo Master Chief Spil
Halo Master Chief
Forsvar rumskib udlændinge forsøger ...
Gratis Rustning mayhem Spil
Rustning mayhem
Vil du være i stand til at forsvare dit flag og stjæle ...
Gratis Halo Spil
Halo
Play the Game flag med udlændinge kendt som spillet ...


+ Halo SpilGratis Battle Area Spil
Battle Area
Vi vil skride til handling i denne sjove spil first-person ...
Prøv at søge andre spil
Prøv gratis spil Halo vi har på vores hjemmeside, så du kan nyde dette eventyr uden grænser. Halo er kommet i hans minigame til din pc uden at downloade versionen, du bare nødt til at komme til at spille.Kommentarer Spil

Halo Spil

Hvordan man spiller halo gratis, ingen downloads
Halo Reach er et af de nyeste afdrag i Halo-serien er udviklet af Bungie, det fortæller historien om det første møde med den forfærdelige menneskelige pagt. Selv om dette spørgsmål ikke er til stede Master Chief, legemliggøre vi et ungt medlem af en spartansk trup sendt at kvæle oprøret af en menneskelig koloni Spartan. Men efter at planeten, de indser, at der ikke er nogen overlevende i området, hvor de skulle finde overlevende. At se slagtning producerede beslutter at undersøge og opdage, at Pagten er kommet til planeten, dens formål er ukendt, men menneskeheden synes i fare.

Spartan Din mission er at evakuere alle civile fra planeten så hurtigt som muligt og undgå flere tab. Til dette skal du bruge en god arsenal, som omfatter snigskytterifler, raketstyr, granater, maskingeværer, og hvis vi kan få fat i et våben fjenden kan regne med nye våben. Men ikke alt er begrænset til våben, da vi kan vælge mellem forskellige køretøjer at fuldføre missioner. Vi kan flyve en Bungie ved fuld hastighed, mens en af ​​vores kolleger brugte tårn, deltage i spartansk og sparer menneskeheden.

Nu er der nye Halo-spil, hvor du kan interagere med Master Chief overlevelse i flere missioner, hvor du skal angribe udlændinge at fortsætte med at leve. Historien begynder, når rumfartøjet det har problem og tvinges til at lande på en ukendt planet, hvor du forventer millioner af ubehagelige overraskelser. Vi har også spil, hvor du kan oprette rustning Master Chief, kan du ændre det som du vil.
Halo har allerede forårsaget en sensation for større platforme såsom PlayStation eller Xbox-spil med deres seneste Halo 4 og Halo 5 Guardians. Nu er det lykkes med minispil, som du har indsamlet, og hvor der kan leve eventyr af dette spil i en helt anden måde. Prøv disse versioner og ikke være den sidste til at vide!