gamer youtuber

Øreringe til udgivelse videoer

- Full Crate - Big Booty Problem [Riddim]
- Charli XCX - Break The Rules [Official Video]
- Five Nights at Candy's 2 (FNAC 2) Night (Part) 1 Gameplay - Five Nights at Freddy's (FNAF) Fan Made
- FIVE NIGHTS AT CANDY'S GAMEPLAY 1ST NIGHT COMPLETE! | FNAC GAMEPLAY
- raul 2016
- canciones de fondos de yuya
- Somos de Calle (Original Cartel version) - Daddy Yankee
- Nico-White - 2da Respuesta al Eze Bigotudo (Audio)
- ENTRA! | CUBECRAFT NO PREMIUM 1.8 | MINECRAFT
- Novo cantinho das meninas

Uploade videoer - FAN SPIL

Nu kan du oprette og uploade dine videoer af vores spil på vores hjemmeside helt gratis, så de kan se tusindvis af mennesker rundt om i verden.
Vidste du, at du kan tjene penge med din YouTube-konto for hver person, du ser dine videoer?
Du skal sende dine videoer, offentliggøre dem og de tusindvis af brugere af vores hjemmeside vil se dine videoer.
Vi forklarer, hvordan du uploader videoer af de spil på vores hjemmeside, og kan publicere dem fri.
Hvad har du brug for?

FlashYoutube-konto
FlashCamStudio Program video recorder (Open source - free)
FlashOptage video spil område stiplede linjer

Flash Forbered Record

FlashTilsæt optaget video fra din computer til din YouTube-konto
Flash Indsend din video på nettet

Video URL YOUTUBE:

(https://www.youtube.com/watch?v=ly79FPXk09c ...)